Van Steenoven

Organizing

 

 

T 072 7078110    M 06 4104 0364                                                         Van Steenoven Organizing © 2009

 

 

 

Welkom op mijn site!

 

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Ineke van Steenoven-Zonneveld (Heiloo, 1971) en ben professional organizer sinds 2003. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Get Organized Company, zie www.getorganized.nl.


Er ligt een schat aan werkervaring achter mij waarbij de rode draad steeds is geweest dat ik mensen persoonlijk begeleid heb. Dat is wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt. Ik heb achtereenvolgens gewerkt als leerkracht, leidinggevende in het openbaar vervoer, selectie-adviseur en loopbaanadviseur. Tevens gaf ik trainingen time-management en heb verschillende bestuursfuncties bekleed. Momenteel werk ik als leerplichtambtenaar.

In mijn privé situatie ben ik 10 keer verhuisd wat mijn organize-ervaring zeker ten goede is gekomen.


Het vak van professional organizer ligt me zeer na aan ’t hart. Ik heb mensen zien stralen nadat ik met ze aan de slag ben geweest. Het is wellicht niet voor te stellen, maar ik kan u verzekeren dat het organiseren van je eigen spullen een ongekende ruimte oplevert.

Men is er in geen tijden aan toegekomen, of het is een kwestie geweest van veel gebeurtenissen in korte tijd, of misschien een tikkeltje gemakzucht……feit is dat men graag wat hulp zou willen hebben bij het wegwerken van de wanorde die is ontstaan.
Ik richt me met mijn werkzaamheden op mensen die zelf iets aan de (wan)ordening van hun spullen willen veranderen, maar er om wat voor reden dan ook niet aan toe blijken te komen.

Aan welke klussen kunt u denken?


Het herindelen van een keuken, het opnieuw inrichten van een werkplek, het organiseren van de administratie, het doorlopen van de spullen die op zolder staan, het opbergen van kinderspeelgoed, hulp bij het overzichtelijk maken van uw huishouden…..en zo zijn er vele voorbeelden.

Maar wat vooral belangrijk is: u kunt maatwerk bij mij verwachten. Want ieder mens is anders en voor iedereen heeft het begrip ‘opgeruimd’ een andere betekenis. Het gaat erom dat u de hulp krijgt die bij u en uw situatie past. Daarbij horen wat mij betreft de woorden ‘praktisch’, ‘efficiënt’, en ’integer’.  Maar laten we de humor vooral ook niet vergeten.

 

 


Wilt u gebeld worden voor een informatief gesprek stuur dan een email naar info@vansteenovenorganizing.nl