Van Steenoven

Organizing

 

 

T 072 7078110    M 06 4104 0364                                                         Van Steenoven Organizing © 2009

 

 

 

Hierbij een uiteenzetting van wat u van mij kunt verwachten wanneer u erover denkt mijn hulp in te roepen.
Zo begin ik in ieder geval met een intakegesprek, dat maximaal een uur in beslag neemt. Samen inventariseren we de klus en maak ik een inschatting van de benodigde tijd met bijbehorend resultaat. Dan volgt een offerte. Deze is 3 maanden geldig.


Wanneer we daadwerkelijk aan de slag gaan laten we ons door niemand storen, dus, jawel….deurbel af, telefoon uit, kinderen van de vloer en email uit beeld! We lopen samen uw spullen door en gaan op zoek naar het nut, de noodzaak, de waarde, de lol, de herinnering of whatever: op die manier vindt alles zijn plek.

De kunst is natuurlijk dat u gedurende dit proces zelf uw eigen weg vindt, mijn uitgangspunt is namelijk dat iedereen kan leren organizen, en daar help ik u graag bij.

 

Tijdens de klus ontstaat er vanzelf een actielijst die u kunt gebruiken in de weken die gaan volgen. Dit om te voorkomen dat we ons doel uit het oog verliezen en ons met andere belangrijke zaken gaan bezighouden, de grootste valkuil die iedereen wel zal herkennen. Organizen heeft veel met discipline te maken.


Het streven is om na de sessie een afgerond geheel achter te laten. Het gaat om een plek in huis waar u weer met plezier gebruik van kan maken. Een plek die u herinnert aan een wijze van aanpak die u zelf bij nieuwe ‘projecten’ kunt toepassen.

Uiteindelijk maak ik mezelf graag overbodig!

 

 


Wilt u gebeld worden voor een informatief gesprek stuur dan een email naar info@vansteenovenorganizing.nl